Hvorfor minearbejdere ikke dumper Bitcoin på trods af en pris på $ 23.000


Institutionel interesse i Bitcoin kan have ført til nye højder, men minearbejdere har altid fremstået som de vigtigste fortalere for Bitcoin Bank prisoptagelser. Sådan var tilfældet i 2017, og i 2020 har der været et par tegn på minearbejderes engagement i prisrallyet.

Bitcoin minearbejders udstrømning er faldet med over 68% siden november 2020, og flere minearbejdere vælger at holde fast i deres Bitcoin, selv på det nuværende prisniveau

Baseret på data fra Glassnode er den aktive forsyning steget hurtigt i betragtning af det faktum, at næsten 97% af Bitcoin- tegnebøgerne er rentable. Forventningen er, at salgspresset vil stige, men minearbejdere har muligvis ikke reageret på det samme som nu.

Betyder dette, at minearbejdere venter på højere rentabilitet? Minearbejdere havde kørt igennem det meste af september og oktober 2020 og stod for overskud i november 2020. Dette var en anden grund til en stigning i udbuddet til børser og for stigningen i valutareserverne. Reserverne svulmede op i november 2020, men længe før de nåede tidligere niveauer blev nyere forsyning trukket ud af børser.

En anden måling, der er kritisk for minearbejderaktivitet, men generelt mindre populær, er Total Miner Outflow [TMO].

Hvorfor minearbejdere ikke dumper Bitcoin selv over $ 23000

Baseret på data fra ovenstående diagram er den samlede minerudstrømning stadig på gennemsnittet, meget lavere end den tidligere bull run. I 2017 og i begyndelsen af ​​2018 var minerydningsudstrømningen meget højere, det faldt betydeligt over et tidsrum på 12 måneder. I løbet af prisrallyet i 2019 med en kort stigning i prisen var der endnu en stigning i minearbejders udstrømning, og den nuværende prisrally er endnu ikke registreret en stigning i TMO.

Minearbejdere holder sig igennem det aktuelle prisniveau og forventer yderligere prisopdagelse over $ 24200, og når udstrømningen begynder at stige, er det et tegn for detailhandlere at se prisdiagrammer nøje. Ligesom det aktuelle prisrally ikke skabte spidser på Bitcoins prisvolatilitet og netværksmoment, har det endnu ikke vist et løft i minearbejdere. Prisniveauet omkring hvilket TMO begynder at stige tættere på 2017-niveauet kan være den nye ATH i et par måneder, medmindre yderligere institutionel aktivitet eller regulering medfører pludselige ændringer i Bitcoins markedscyklus.