Finder Bitcoin-brugere mere brug i sin tokeniserede form?


Bitcoin har været en kryptovaluta, der konstant har været efterspurgt. For nylig markerede Bakkt Bitcoin futures en heltidshøjde i de fysisk afviklede Bitcoins, mens den tokeniserede version af Bitcoin har toppet i decentraliseret finansiering [ DeFi ]. Selvom spotmarkedet muligvis ser kedeligt ud i øjeblikket, foregik større aktiviteter i baggrunden.

Tokenisering af Bitcoin og stigning i DeFi

Den decentrale finansieringsinfrastruktur blev såret temmelig hårdt med det synkende spotmarked. Imidlertid var DeFi-sektoren i bedring i løbet af de sidste par dage, da den samlede værdi låst på platformen oversteg $ 8,5 mia. Dette var en genopretning på 39,5% på seks dage, og markedet viste stadig et stærkt momentum opad.

Tilsvarende blev Bitcoin i stigende grad tokeniseret for at få adgang til decentrale finansieringsprotokoller. Ifølge data var over 1 milliard dollars værdi af Bitcoin i øjeblikket låst i DeFi.

DeFiPulse foreslog, at der i øjeblikket var næsten 99,844k BTC i Defi, men toppen var 101,665k BTC tidligere i dag. Dette var over 23 gange BTC låst i Liquid Network [2.593 BTC] og Lightning Network [1.069 BTC, offentlige kanaler]. Mens Wrapped Bitcoin [ wBTC ] så mest BTC låst, havde 67% af den samlede mængde Bitcoin repræsenteret på Ethereum blockchain, ifølge data samlet af Arcane Research.

Bitcoin tegner sig for næsten 5% af TVL i DeFi, hvilket indikerer en stigning i andelen af ​​DeFi-kapitalisering repræsenteret af BTC, som er steget med 150% i de sidste tre og en halv måned

Andre faktorer, der har haft indflydelse på BTC’s ekspansion i DeFi-økosystemet, kunne være lanceringen af ​​Rens mere decentraliserede virtuelle maskine og RenBTC. Selvom wBTC var den førende tokeniseringsprotokol af den samlede BTC låst, var Ren’s Virtual Machine ikke langt bagefter, da den tokeniserede 21.500 BTC til en værdi af $ 230 millioner siden lanceringen i maj. Begge protokoller har formået at mere end fordoble antallet af låst Bitcoin i løbet af 30 dage, wBTC tiltrak stadig en større mængde BTC end Ren.